Bilete de avion ieftine spre Ikaria Island

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ikaria Island pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ikaria Island din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ikaria Island fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ikaria Island sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ikaria Island este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ikaria Island este deservit de către aeroporturile: Ikaria Island National.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ikaria Island poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ikaria Island din timp.

Informații generale despre Ikaria Island

Ikaria Island se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JIK. Populația în Ikaria Island este aproximativ 8423 de rezidenți.

Fusul orar în Ikaria Island: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Ikaria Island și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.