Bilete de avion ieftine spre Iasi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Iasi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Iasi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Iasi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Iasi sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Iasi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Iasi este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Iași. Zborurile directe spre Iasi sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Wizz Air Hungary.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Iasi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Iasi din timp.

Informații generale despre Iasi

Iasi se află în România. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IAS. Populația în Iasi este aproximativ 318012 de rezidenți.

Fusul orar în Iasi: Europe/Bucharest UTC +0300, diferența de timp între Iasi și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Iasi: