Bilete de avion ieftine spre Iakutsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Iakutsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Iakutsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Iakutsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Iakutsk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Iakutsk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Iakutsk este deservit de către aeroporturile: Yakutsk.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Iakutsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Iakutsk din timp.

Informații generale despre Iakutsk

Iakutsk se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - YKS. Populația în Iakutsk este aproximativ 235600 de rezidenți.

Fusul orar în Iakutsk: Asia/Yakutsk UTC +0900, diferența de timp între Iakutsk și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.