Bilete de avion ieftine spre Horta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Horta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Horta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Horta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Horta sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Horta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Horta este deservit de către aeroporturile: Horta.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Horta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Horta din timp.

Informații generale despre Horta

Horta se află în Portugalia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HOR. Populația în Horta este aproximativ 56109 de rezidenți.

Fusul orar în Horta: Atlantic/Azores UTC +0000, diferența de timp între Horta și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.