Bilete de avion ieftine spre Honiara

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Honiara pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Honiara din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Honiara fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Honiara sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Honiara este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Honiara este deservit de către aeroporturile: Honiara International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Honiara poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Honiara din timp.

Informații generale despre Honiara

Honiara se află în Insulele Solomon. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HIR. Populația în Honiara este aproximativ 56298 de rezidenți.

Fusul orar în Honiara: Pacific/Guadalcanal UTC +1100, diferența de timp între Honiara și Chișinău este de plus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.