Bilete de avion ieftine spre Hongkong

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hongkong pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hongkong din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hongkong fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hongkong sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Noiembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hongkong este în Martie, Septembrie și Ianuarie.

Orașul Hongkong este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional din Hong Kong. Zborurile directe spre Hongkong sunt deservite de 11 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Cathay Pacific Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hongkong poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hongkong din timp.

Informații generale despre Hongkong

Hongkong se află în Hong Kong. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HKG. Populația în Hongkong este aproximativ 7012738 de rezidenți.

Fusul orar în Hongkong: Asia/Hong_Kong UTC +0800, diferența de timp între Hongkong și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Hongkong

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Hongkong: