Bilete de avion ieftine spre Holguin

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Holguin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Holguin din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Holguin fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Holguin sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Octombrie și Iulie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Holguin este în August, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Holguin este deservit de către aeroporturile: Frank País. Zborurile directe spre Holguin sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Cubana Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Holguin poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Holguin din timp.

Informații generale despre Holguin

Holguin se află în Cuba. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HOG. Populația în Holguin este aproximativ 319102 de rezidenți.

Fusul orar în Holguin: America/Havana UTC -0400, diferența de timp între Holguin și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Holguin

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Holguin: