Bilete de avion ieftine spre Ho Chi Minh City

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ho Chi Minh City pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ho Chi Minh City din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ho Chi Minh City fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ho Chi Minh City sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ho Chi Minh City este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ho Chi Minh City este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Tan Son Nhat.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ho Chi Minh City poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ho Chi Minh City din timp.

Informații generale despre Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City se află în Vietnam. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SGN. Populația în Ho Chi Minh City este aproximativ 3467331 de rezidenți.

Fusul orar în Ho Chi Minh City: Asia/Ho_Chi_Minh UTC +0700, diferența de timp între Ho Chi Minh City și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.