Bilete de avion ieftine spre Hiroshima

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hiroshima pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hiroshima din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hiroshima fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hiroshima sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hiroshima este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Hiroshima este deservit de către aeroporturile: Hiroshima.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hiroshima poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hiroshima din timp.

Informații generale despre Hiroshima

Hiroshima se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HIJ. Populația în Hiroshima este aproximativ 1143841 de rezidenți.

Fusul orar în Hiroshima: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Hiroshima și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.