Bilete de avion ieftine spre Heraklion

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Heraklion pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Heraklion din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Heraklion fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Heraklion sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Heraklion este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Heraklion este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Heraklion. Zborurile directe spre Heraklion sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Olympic Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Heraklion poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Heraklion din timp.

Informații generale despre Heraklion

Heraklion se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HER. Populația în Heraklion este aproximativ 137154 de rezidenți.

Fusul orar în Heraklion: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Heraklion și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Heraklion: