Bilete de avion ieftine spre Helsinki

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Helsinki pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Helsinki din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Helsinki fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Helsinki sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Ianuarie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Helsinki este în Februarie, Mai și Iunie.

Orașul Helsinki este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Helsinki-Vantaa. Zborurile directe spre Helsinki sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Finnair.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Helsinki poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Helsinki din timp.

Informații generale despre Helsinki

Helsinki se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HEL. Populația în Helsinki este aproximativ 558457 de rezidenți.

Fusul orar în Helsinki: Europe/Helsinki UTC +0200, diferența de timp între Helsinki și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Helsinki

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Helsinki: