Bilete de avion ieftine spre Hefei

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hefei pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hefei din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hefei fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hefei sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hefei este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Hefei este deservit de către aeroporturile: Hefei Xinqiao International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hefei poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hefei din timp.

Informații generale despre Hefei

Hefei se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HFE. Populația în Hefei este aproximativ 3310268 de rezidenți.

Fusul orar în Hefei: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Hefei și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.