Bilete de avion ieftine spre Havana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Havana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Havana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Havana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Havana sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Havana este în Iunie, Februarie și Iulie.

Orașul Havana este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional José Martí. Zborurile directe spre Havana sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Iberia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Havana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Havana din timp.

Informații generale despre Havana

Havana se află în Cuba. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HAV. Populația în Havana este aproximativ 2163824 de rezidenți.

Fusul orar în Havana: America/Havana UTC -0500, diferența de timp între Havana și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Havana

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Havana: