Bilete de avion ieftine spre Harbin

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Harbin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Harbin din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Harbin fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Harbin sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Harbin este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Harbin este deservit de către aeroporturile: Harbin Taiping International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Harbin poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Harbin din timp.

Informații generale despre Harbin

Harbin se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HRB. Populația în Harbin este aproximativ 5878939 de rezidenți.

Fusul orar în Harbin: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Harbin și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.