Bilete de avion ieftine spre Hao Island

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hao Island pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hao Island din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hao Island fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hao Island sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hao Island este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Hao Island este deservit de către aeroporturile: Hao.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hao Island poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hao Island din timp.

Informații generale despre Hao Island

Hao Island se află în Polinezia Franceză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HOI. Populația în Hao Island este aproximativ 1275 de rezidenți.

Fusul orar în Hao Island: Pacific/Tahiti UTC -1000, diferența de timp între Hao Island și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.