Bilete de avion ieftine spre Halifax

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Halifax pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Halifax din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Halifax fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Halifax sunt cele mai solicitate în lunile Mai, Octombrie și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Halifax este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Halifax este deservit de către aeroporturile: Halifax Stanfield International. Zborurile directe spre Halifax sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Condor Flugdienst.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Halifax poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Halifax din timp.

Informații generale despre Halifax

Halifax se află în Canada. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - YHZ. Populația în Halifax este aproximativ 359111 de rezidenți.

Zboruri directe spre Halifax

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Halifax: