Bilete de avion ieftine spre Hakodate

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hakodate pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hakodate din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hakodate fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hakodate sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hakodate este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Hakodate este deservit de către aeroporturile: Hakodate.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hakodate poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hakodate din timp.

Informații generale despre Hakodate

Hakodate se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HKD. Populația în Hakodate este aproximativ 275730 de rezidenți.

Fusul orar în Hakodate: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Hakodate și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.