Bilete de avion ieftine spre Guernsey

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Guernsey pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Guernsey din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Guernsey fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Guernsey sunt cele mai solicitate în lunile Mai, August și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Guernsey este în Iunie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Guernsey este deservit de către aeroporturile: Guernsey. Zborurile directe spre Guernsey sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aurigny Air Services.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Guernsey poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Guernsey din timp.

Informații generale despre Guernsey

Guernsey se află în Regatul Unit. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GCI. Populația în Guernsey este aproximativ 16488 de rezidenți.

Fusul orar în Guernsey: Europe/Guernsey UTC +0100, diferența de timp între Guernsey și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Guernsey

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Guernsey: