Bilete de avion ieftine spre Grodna

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Grodna pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Grodna din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Grodna fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Grodna sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Grodna este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Grodna este deservit de către aeroporturile: Hrodna.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Grodna poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Grodna din timp.

Informații generale despre Grodna

Grodna se află în Belarus. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GNA. Populația în Grodna este aproximativ 317365 de rezidenți.

Fusul orar în Grodna: Europe/Minsk UTC +0300, diferența de timp între Grodna și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.