Bilete de avion ieftine spre Goa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Goa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Goa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Goa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Goa sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Octombrie și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Goa este în Februarie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Goa este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Goa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Goa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Goa din timp.

Informații generale despre Goa

Goa se află în India. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GOI. Populația în Goa este aproximativ 100485 de rezidenți.

Fusul orar în Goa: Asia/Kolkata UTC +0530, diferența de timp între Goa și Chișinău este de plus 02:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.