Bilete de avion ieftine spre Gilgit

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Gilgit pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Gilgit din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Gilgit fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Gilgit sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Gilgit este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Gilgit este deservit de către aeroporturile: Gilgit.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Gilgit poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Gilgit din timp.

Informații generale despre Gilgit

Gilgit se află în Pakistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GIL. Populația în Gilgit este aproximativ 216760 de rezidenți.

Fusul orar în Gilgit: Asia/Karachi UTC +0500, diferența de timp între Gilgit și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.