Bilete de avion ieftine spre Genova

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Genova pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Genova din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Genova fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Genova sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Genova este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Genova este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Genova Cristoforo Colombo.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Genova poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Genova din timp.

Informații generale despre Genova

Genova se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GOA. Populația în Genova este aproximativ 580223 de rezidenți.

Fusul orar în Genova: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Genova și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.