Bilete de avion ieftine spre Gdansk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Gdansk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Gdansk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Gdansk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Gdansk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Gdansk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Gdansk este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Gdańsk Lech Wałęsa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Gdansk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Gdansk din timp.

Informații generale despre Gdansk

Gdansk se află în Polonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GDN. Populația în Gdansk este aproximativ 461865 de rezidenți.

Fusul orar în Gdansk: Europe/Warsaw UTC +0200, diferența de timp între Gdansk și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.