Bilete de avion ieftine spre Gassim

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Gassim pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Gassim din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Gassim fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Gassim sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Gassim este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Gassim este deservit de către aeroporturile: Prince Nayef bin Abdulaziz Regional.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Gassim poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Gassim din timp.

Informații generale despre Gassim

Gassim se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ELQ. Populația în Gassim este aproximativ 467410 de rezidenți.

Fusul orar în Gassim: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Gassim și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.