Bilete de avion ieftine spre Galapagos Is

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Galapagos Is pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Galapagos Is din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Galapagos Is fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Galapagos Is sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Galapagos Is este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Galapagos Is este deservit de către aeroporturile: Seymour.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Galapagos Is poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Galapagos Is din timp.

Informații generale despre Galapagos Is

Galapagos Is se află în Ecuador. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GPS. Populația în Galapagos Is este aproximativ 15000 de rezidenți.

Fusul orar în Galapagos Is: Pacific/Galapagos UTC -0600, diferența de timp între Galapagos Is și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.