Bilete de avion ieftine spre Fukushima

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Fukushima pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Fukushima din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Fukushima fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Fukushima sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Fukushima este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Fukushima este deservit de către aeroporturile: Fukushima.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Fukushima poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Fukushima din timp.

Informații generale despre Fukushima

Fukushima se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FKS. Populația în Fukushima este aproximativ 294237 de rezidenți.

Fusul orar în Fukushima: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Fukushima și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.