Bilete de avion ieftine spre Frankfurt

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Frankfurt pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Frankfurt din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Frankfurt fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Frankfurt sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Octombrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Frankfurt este în Septembrie, Ianuarie și Februarie.

Orașul Frankfurt este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Frankfurt, Aeroportul Frankfurt-Hahn. Zborurile directe spre Frankfurt sunt deservite de 34 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Lufthansa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Frankfurt poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Frankfurt din timp.

Informații generale despre Frankfurt

Frankfurt se află în Germania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FRA. Populația în Frankfurt este aproximativ 650000 de rezidenți.

Fusul orar în Frankfurt: Europe/Berlin UTC +0200, diferența de timp între Frankfurt și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Frankfurt

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Frankfurt: