Bilete de avion ieftine spre Floro

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Floro pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Floro din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Floro fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Floro sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Floro este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Floro este deservit de către aeroporturile: Florø.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Floro poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Floro din timp.

Informații generale despre Floro

Floro se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FRO. Populația în Floro este aproximativ 1434 de rezidenți.

Fusul orar în Floro: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Floro și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.