Bilete de avion ieftine spre Florenta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Florenta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Florenta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Florenta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Florenta sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Octombrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Florenta este în Decembrie, Februarie și Iulie.

Orașul Florenta este deservit de către aeroporturile: Aeroportul din Florenţa. Zborurile directe spre Florenta sunt deservite de 6 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană ACCESRAIL.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Florenta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Florenta din timp.

Informații generale despre Florenta

Florenta se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FLR. Populația în Florenta este aproximativ 349296 de rezidenți.

Fusul orar în Florenta: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Florenta și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Florenta

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Florenta: