Bilete de avion ieftine spre Entebbe

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Entebbe pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Entebbe din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Entebbe fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Entebbe sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Entebbe este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Entebbe este deservit de către aeroporturile: Entebbe International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Entebbe poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Entebbe din timp.

Informații generale despre Entebbe

Entebbe se află în Uganda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - EBB. Populația în Entebbe este aproximativ 62969 de rezidenți.

Fusul orar în Entebbe: Africa/Kampala UTC +0300, diferența de timp între Entebbe și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.