Bilete de avion ieftine spre Eldoret

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Eldoret pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Eldoret din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Eldoret fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Eldoret sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Eldoret este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Eldoret este deservit de către aeroporturile: Eldoret International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Eldoret poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Eldoret din timp.

Informații generale despre Eldoret

Eldoret se află în Kenya. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - EDL. Populația în Eldoret este aproximativ 218446 de rezidenți.

Fusul orar în Eldoret: Africa/Nairobi UTC +0300, diferența de timp între Eldoret și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.