Bilete de avion ieftine spre Edinburgh

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Edinburgh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Edinburgh din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Edinburgh fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Edinburgh sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Edinburgh este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Edinburgh este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Edinburgh. Zborurile directe spre Edinburgh sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană British Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Edinburgh poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Edinburgh din timp.

Informații generale despre Edinburgh

Edinburgh se află în Regatul Unit. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - EDI. Populația în Edinburgh este aproximativ 464990 de rezidenți.

Fusul orar în Edinburgh: Europe/London UTC +0100, diferența de timp între Edinburgh și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Edinburgh: