Bilete de avion ieftine spre Dunedin

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dunedin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dunedin din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dunedin fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dunedin sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dunedin este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dunedin este deservit de către aeroporturile: Dunedin.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dunedin poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dunedin din timp.

Informații generale despre Dunedin

Dunedin se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DUD. Populația în Dunedin este aproximativ 114347 de rezidenți.

Fusul orar în Dunedin: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Dunedin și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.