Bilete de avion ieftine spre Dubai

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dubai pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dubai din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dubai fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dubai sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Noiembrie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dubai este în Decembrie, Septembrie și Ianuarie.

Orașul Dubai este deservit de către aeroporturile: Dubai Creek SPB, Aeroportul Internațional Dubai, Aeroportul Internațional Al Maktoum. Zborurile directe spre Dubai sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Fly Dubai.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dubai poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dubai din timp.

Informații generale despre Dubai

Dubai se află în Emiratele Arabe Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DXB. Populația în Dubai este aproximativ 1137347 de rezidenți.

Fusul orar în Dubai: Asia/Dubai UTC +0400, diferența de timp între Dubai și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Dubai

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Dubai: