Bilete de avion ieftine spre Doha

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Doha pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Doha din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Doha fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Doha sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Doha este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Doha este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Hamad. Zborurile directe spre Doha sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Qatar Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Doha poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Doha din timp.

Informații generale despre Doha

Doha se află în Qatar. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DOH. Populația în Doha este aproximativ 344939 de rezidenți.

Fusul orar în Doha: Asia/Qatar UTC +0300, diferența de timp între Doha și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Doha: