Bilete de avion ieftine spre Dili

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dili pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dili din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dili fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dili sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dili este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dili este deservit de către aeroporturile: Presidente Nicolau Lobato International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dili poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dili din timp.

Informații generale despre Dili

Dili se află în Timorul De Est. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DIL. Populația în Dili este aproximativ 150000 de rezidenți.

Fusul orar în Dili: Asia/Dili UTC +0900, diferența de timp între Dili și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.