Bilete de avion ieftine spre Dar Es Salaam

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dar Es Salaam pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dar Es Salaam din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dar Es Salaam fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dar Es Salaam sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dar Es Salaam este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dar Es Salaam este deservit de către aeroporturile: Julius Nyerere International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dar Es Salaam poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dar Es Salaam din timp.

Informații generale despre Dar Es Salaam

Dar Es Salaam se află în Tanzania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DAR. Populația în Dar Es Salaam este aproximativ 2698652 de rezidenți.

Fusul orar în Dar Es Salaam: Africa/Dar_es_Salaam UTC +0300, diferența de timp între Dar Es Salaam și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.