Bilete de avion ieftine spre Damasc

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Damasc pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Damasc din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Damasc fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Damasc sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Damasc este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Damasc este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Damasc poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Damasc din timp.

Informații generale despre Damasc

Damasc se află în Arabă Siriană Rep. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DAM. Populația în Damasc este aproximativ 1569394 de rezidenți.

Fusul orar în Damasc: Asia/Damascus UTC +0200, diferența de timp între Damasc și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.