Bilete de avion ieftine spre Dalian

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dalian pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dalian din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dalian fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dalian sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dalian este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dalian este deservit de către aeroporturile: Dalian Zhoushuizi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dalian poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dalian din timp.

Informații generale despre Dalian

Dalian se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DLC. Populația în Dalian este aproximativ 4087733 de rezidenți.

Fusul orar în Dalian: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Dalian și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.