Bilete de avion ieftine spre Dali City

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dali City pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dali City din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dali City fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dali City sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dali City este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dali City este deservit de către aeroporturile: Dali.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dali City poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dali City din timp.

Informații generale despre Dali City

Dali City se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DLU. Populația în Dali City este aproximativ 134040 de rezidenți.

Fusul orar în Dali City: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Dali City și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.