Bilete de avion ieftine spre Dalat

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Dalat pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Dalat din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Dalat fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Dalat sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Dalat este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dalat este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Lien Khuong.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Dalat poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Dalat din timp.

Informații generale despre Dalat

Dalat se află în Vietnam. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DLI. Populația în Dalat este aproximativ 197000 de rezidenți.

Fusul orar în Dalat: Asia/Ho_Chi_Minh UTC +0700, diferența de timp între Dalat și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.