Bilete de avion ieftine spre Craiova

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Craiova pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Craiova din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Craiova fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Craiova sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Craiova este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Craiova este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Craiova.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Craiova poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Craiova din timp.

Informații generale despre Craiova

Craiova se află în România. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CRA. Populația în Craiova este aproximativ 304142 de rezidenți.

Fusul orar în Craiova: Europe/Bucharest UTC +0300, diferența de timp între Craiova și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.