Bilete de avion ieftine spre Cracovia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cracovia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cracovia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cracovia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cracovia sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cracovia este în Ianuarie, Noiembrie și Aprilie.

Orașul Cracovia este deservit de către aeroporturile: Aeroport Internațional Ioan Paul II Cracovia-Balice. Zborurile directe spre Cracovia sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cracovia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cracovia din timp.

Informații generale despre Cracovia

Cracovia se află în Polonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KRK. Populația în Cracovia este aproximativ 755050 de rezidenți.

Fusul orar în Cracovia: Europe/Warsaw UTC +0200, diferența de timp între Cracovia și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Cracovia

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Cracovia: