Bilete de avion ieftine spre Cork

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cork pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cork din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cork fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cork sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cork este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cork este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Cork.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cork poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cork din timp.

Informații generale despre Cork

Cork se află în Irlanda, Republica. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ORK. Populația în Cork este aproximativ 190384 de rezidenți.

Fusul orar în Cork: Europe/Dublin UTC +0100, diferența de timp între Cork și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.