Bilete de avion ieftine spre Copenhaga

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Copenhaga pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Copenhaga din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Copenhaga fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Copenhaga sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Copenhaga este în Decembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Copenhaga este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Copenhaga. Zborurile directe spre Copenhaga sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană SAS Scandinavian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Copenhaga poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Copenhaga din timp.

Informații generale despre Copenhaga

Copenhaga se află în Danemarca. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CPH. Populația în Copenhaga este aproximativ 1153615 de rezidenți.

Fusul orar în Copenhaga: Europe/Copenhagen UTC +0200, diferența de timp între Copenhaga și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Copenhaga

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Copenhaga: