Bilete de avion ieftine spre Colombo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Colombo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Colombo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Colombo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Colombo sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Colombo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Colombo este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Bandaranaike.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Colombo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Colombo din timp.

Informații generale despre Colombo

Colombo se află în Sri Lanka. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CMB. Populația în Colombo este aproximativ 648034 de rezidenți.

Fusul orar în Colombo: Asia/Colombo UTC +0530, diferența de timp între Colombo și Chișinău este de plus 02:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.