Bilete de avion ieftine spre Cologne

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cologne pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cologne din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cologne fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cologne sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cologne este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cologne este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Köln-Bonn.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cologne poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cologne din timp.

Informații generale despre Cologne

Cologne se află în Germania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CGN. Populația în Cologne este aproximativ 963395 de rezidenți.

Fusul orar în Cologne: Europe/Berlin UTC +0200, diferența de timp între Cologne și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.