Bilete de avion ieftine spre Cluj-Napoca

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cluj-Napoca pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cluj-Napoca din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cluj-Napoca fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cluj-Napoca sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cluj-Napoca este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cluj-Napoca este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cluj-Napoca poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cluj-Napoca din timp.

Informații generale despre Cluj-Napoca

Cluj-Napoca se află în România. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CLJ. Populația în Cluj-Napoca este aproximativ 316748 de rezidenți.

Fusul orar în Cluj-Napoca: Europe/Bucharest UTC +0300, diferența de timp între Cluj-Napoca și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.