Bilete de avion ieftine spre Ciudad Juarez

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ciudad Juarez pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ciudad Juarez din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ciudad Juarez fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ciudad Juarez sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ciudad Juarez este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ciudad Juarez este deservit de către aeroporturile: Ciudad Juárez International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ciudad Juarez poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ciudad Juarez din timp.

Informații generale despre Ciudad Juarez

Ciudad Juarez se află în Mexic. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CJS. Populația în Ciudad Juarez este aproximativ 1512354 de rezidenți.

Fusul orar în Ciudad Juarez: America/Ojinaga UTC -0600, diferența de timp între Ciudad Juarez și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.