Bilete de avion ieftine spre Christchurch

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Christchurch pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Christchurch din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Christchurch fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Christchurch sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Christchurch este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Christchurch este deservit de către aeroporturile: Christchurch International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Christchurch poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Christchurch din timp.

Informații generale despre Christchurch

Christchurch se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CHC. Populația în Christchurch este aproximativ 363926 de rezidenți.

Fusul orar în Christchurch: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Christchurch și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.